Modeling | Strike a pose

/
8 Comments


Deze gave foto's zijn gemaakt door Guido de Graaf in Photostudio2b. Ja, het is echt mijn eigen haar wat je ziet. Met een 'beetje' hulp van de windmachine en Michelle Beskers, die ook de visagie heeft gedaan. Het was mega gezellig en ik ben heel blij met deze serie! We hebben die dag nog een aantal beautyshots gemaakt en nog een speciale shoot gedaan ;) Binnenkort meer!

Blijf op de hoogte van de nieuwste foto's via mijn modellen facebook pagina


8 opmerkingen:

 1. Wauw die onderste rij is zooo gaaf!!
  Wat vind jij trouwens van the Modelconvention? Het is namelijk best wel heel duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Vooral die bovenste rij b/w foto's is ech prachtig! De schaduwen zijn ook erg gaaf. Ik ben zo benieuwd naar de rest (:

  Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt, liefs

  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel coole foto's, je ziet er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.