Modeling | Catwalk training op het BFF Event

/
20 Comments
GDGFOTO
Afgelopen zondag zijn we met het hele team van Gelderlands New Topmodel naar de RAI geweest. Er zijn nog 10 meiden over die met elkaar de 'strijd' aan gaan (maar het is vooral erg gezellig). Elke keer gaat er een cameraploeg mee die alles filmt. Binnenkort komt de eerste uitzending van de castingdag online! Het is nu dus al duidelijk dat ik daar doorheen ben gekomen ;) Het bezoek aan het BFF Event was de eerste echte opdracht die we voor het programma doen. Wij waren er dus niet om goedkoop te shoppen met een trolley, maar voor een catwalk training van Mariana Verkerk.Vanuit Gelderland is het nog best een eindje reizen naar de Huishoudbeurs. We gingen met 2 busjes vol modellen, crew, kleding, camera's en snoepjes de weg op. Zelfs het omkleden gebeurde in het busje. Het is behoorlijk lastig om een skinny jeans aan te krijgen terwijl je staat en over de snelweg rijdt, haha.

GDGFOTO
Hierboven hebben we een kort gesprekje met Mariana Verkerk. We moesten nog even wachten en zouden daarna naar de hal gaan van het BFF event. Gelukkig was er genoeg te zien en was er leuke muziek op de achtergrond. Tussen alles door hebben we Yes-R en Lange Frans nog zien optreden.

GDGFOTO
GDGFOTO
Na het filmen van de uitleg van Mariana moesten we ons portfolio laten zien. Op de foto zie je Mauritz BriĆ«t die mijn foto's bekijkt. Het gaat altijd heel snel en met weinig woorden. Alleen het woord 'cool' kreeg ik als commentaar. 

En daar staan we dan met z'n tienen op het podium. De cameramannen van omroep CW stonden klaar en onze fotograaf Guido lag al half op de catwalk ;) Mariana gaf ons een aantal tips en daarna mochten we om de beurt een paar keer lopen.

Amaury Miller
Er stonden allemaal meiden om de catwalk heen. Sommige maakte zelfs stiekem foto's van ons terwijl we de hakken aan het aantrekken waren, haha. Het leek wel alsof we bekende Nederlanders waren. Waarschijnlijk hadden ze geen flauw idee waar we van waren. Er waren camera's bij, dus dat trekt al aandacht! Heel leuk om dat mee te maken. Mijn bloggervriendin Marion was toevallig ook op het event. Ze kon dus naar me kijken en we hebben elkaar nog even gesproken! Gezellig! :)

GDGFOTO
Van de tien modellen konden er drie winnen. En zoals je op de foto al ziet: ik hoorde bij de winnaressen! Aanstaande zondag mag ik naar The Modelconvention met de twee andere meiden. Natuurlijk gaat het hele team weer gezellig mee. We hebben er zin in!


Om de dag af te sluiten zijn we met z'n alle naar de Mac geweest. Als 'echte modellen' eten we een lekkere vette hap :) 

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Like de facebook pagina of bekijk de website


20 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend tof , ik droom er ook al tijden van om model te worden, maar ik weet niet goed hoe ik het aan moet pakken.. Wel leuk dat je ook op het bff event was, ik was er vrijdag haha!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg! En wat leuk dat je bij de winnaressen zat, heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om te zien joh! En gefeliciteerd met het winnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf! Gefeliciteerd! (stiekem ben ik wel beetje jaloers dat je naar The Modelconvention gaat zondag, ik mag namelijk niet...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die laatste foto is leuk haha!
  En alleen het woordje 'cool'? Jeetje, dat ze niet meer kunnen/willen zeggen;)
  Het was leuk je te zien winnen! Ben benieuwd komende zondag, toitoi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je bij de winnaressen dat! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supergrappig, en wat tof dat je aan Gelderlands Next Top Model meedoet! Heel veel plezier komende zondag. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, wat leuk! Wat tof ook dat je meedoet aan Gelderlands Next Top Model :D .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg, helemaal dat je hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat ontzettend tof dat je hebt gewonnen meis! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je hebt gewonnen! Veel plezier bij die Modelconvention! :)

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lekker, ik was ook bij het BFF event. Succes! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.