Modeling | Beauty selfie

/
13 Comments
Het is alweer een paar weken geleden dat ik naar Mark Koolen ging voor een shoot. Hij wou een serieproject beginnen met beauty selfies. Ik was het eerste model voor dit concept! Het lijkt dus alsof ik zelf de foto heb gemaakt, maar dan met mooie make-up (door Mirjam van Wiggen) en perfecte belichting.
Een hele fijne setting: met een lekkere broek in een design stoel! Muziekje op de achtergrond en leuke mensen om me heen. Top! Hieronder zie je het resultaat. Hij is echt gaaf geworden :)
13 opmerkingen:

 1. Oh, wat ontzettend mooie foto is het geworden!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie foto en make up!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor de liebster award!
  Liefss!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh ik wou dat ik zo een foto had! Echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een toffe foto! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, want hoezo volgen niet meer mensen jou?! :) Check mijn blog to the post van vandaag voor meer informatie: http://www.bypop.nl/?p=700

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een cool idee en echt een hele mooie foto!!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, wat een prachtige foto!

  Xjes Femke
  Ps. Doe je al mee aan de winactie op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.