Outfit | Sweater and blazer

/
10 Comments
Lekker warm en nog leuk ook: een blazer over een trui heen. Bijna de hele look is zwart, zodat de sweater er nog meer uitspringt. Ik draag een kort broekje met ronde studs met daaronder een fijne zwarte panty. De ketting past perfect bij de outfit. Ik heb 'm al zo lang en nog steeds combineer ik hem met veel outfits.De mooie panty komt van Soshin Beenmode, een online shop. Fijne panty's kopen is vaak lastiger dan je denkt. Ik heb er zoveel in mijn kast liggen die ik liever niet draag. Ze zitten strak, de stof is niet fijn of hij schijnt heel erg door (wat niet de bedoeling is). Deze zwarte 'Amber' is lekker zacht en ziet er goed uit! Ik ben erg blij met deze perfecte basis panty.Sweater, shorts, necklace: Primark | Blazer: New York Fashion | Panty: Soshin* | Shoes: Random 


10 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Alleen het broekje spreekt mij niet zo aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldige outfit! Die trui is echt gaaf en die ketting ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit je ketting is echt heel erg leuk!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie outfit. Super :-)
  Soshin beenmode is een goede keuze. Heb er ookal enkele panty's van gekocht. En ben er zeer tevreden van.

  x Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, je doet je blognaam eer aan! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super panty en ben zelf ook weg van soshin.com

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.