Outfit | Cropped sweater

/
6 Comments
Dit keer laat ik mijn nieuwe aankoop niet zien in een shoplog, maar meteen in een outfit post! Dit korte truitje was in de sale bij de Primark. Alleen maat 38 was er nog, maar ik moest 'm hebben. Zeker voor de prijs van €3! Toen ik hem ging passen vond ik het helemaal niet storend dat het een grotere maat is. De mouwen zijn lekker lang en ik raak nu niet verstikt in de col. Helemaal goed dus!Het is natuurlijk nog lang niet warm genoeg voor een blote buik. Daarom draag ik mijn nieuwe aanwinst over een basic jurkje.


Naast mijn schattige kettinkje had ik ook een grote ring om.

De outfit ziet er ook leuk uit met mijn favoriete winterjas!


Coat: Coolcat | Cropped sweater: Primark | Basic dress: H&M | Shoes & accessoires: Random 


6 opmerkingen:

 1. Staat je leuk zo'n crop top! En je hebt echt hele mooie nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ring staat er ook mooi bij! Hele leuke outfit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit en wat zijn je nagels mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love your outfit dear!
  You have such a great sense of style, so inspiring <3
  Have a nice day.
  Love, Mona

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Inderdaad een goede manier om cropped tops te dragen! Die ga ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.