New in | Perfect pumps

/
13 Comments
Simpele zwarte pumps die goed zitten, zijn nog behoorlijk lastig om te vinden. Je moet maar net het geluk hebben dat je ze tegenkomt. Vaak zijn ze te laag, de hak is te dun, het model is te breed of je maat is uitverkocht. Mijn oude basic pumps had ik al vanaf 2010 en zijn nu wat te klein. Deze nieuwe heb ik gekocht van mijn fashioncheques. Voor €50 stonden ze bij de Invito. Ze zijn bijna mat zwart, heel mooi! De hak is ongeveer 13 centimeter hoog.

Ik heb ook gel zooltjes erbij gekocht die je erin kunt plakken. In de winkel kon ik ze uitproberen en het zit toch wel veel fijner! Na een tijdje past het zooltje zich aan aan de vorm van je voet. Als het goed is blijft je voet nu ook steviger zitten in de pump.


13 opmerkingen:

 1. Gave pumps, dat gel zooltje lijkt mij ook lekker zitten! Ik snap helemaal wat je bedoeld met lastig te vinden, ik ben ook al zo lang opzoek naar de perfecte zwarte pumps maar ik heb ze nog steeds niet gevonden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw ze zijn inderdaad perfect! Alleen ben ik al zo lang dus draag ik bijna nooit hakken.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hele mooie pumps!
  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet ook nog is nieuwe aanschaffen! Deze zijn wel erg mooi:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die zijn inderdaad perfect!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie pumps! Ze zijn wel erg hoog zie ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou hier nooit op kunnen lopen haha! Maar ze zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo lekker loopt het ook niet, haha! Ik heb ze nodig voor castings of shows ;) En anders zijn het hele mooie schoenen om mee te zitten op een feestje.

   Verwijderen
 8. Het zijn inderdaad echt de perfecte pumps!

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.