Outfit | Tartan, lace and gold

/
7 Comments
Ik kan geen genoeg krijgen van mijn tartan sjaaltje! Het liefste draag ik 'm elke dag. De rode kleur is goed te combineren en ook met de print kun je alle kanten op. Vandaag heb ik een outfit met een kanten top. Misschien een beetje koud ja, maar met een jas (of binnen stiekem met een lelijk vest) eroverheen is het goed te doen. Ik had er natuurlijk ook gewoon een lange top onder kunnen doen, maar dan is het mooie effect van de kanten stof weg.Samen met mijn bergschoentjes en de super soft, super skinny, super long (..?) broek van de Primark leek mij dit een geslaagde combi.


Bij de zwarte en rode kleuren vond ik een gouden ketting het beste uitkomen. Hij is vrij simpel maar zeker niet onopvallend. De schakelketting van de Blitzz is lekker groot en gelukkig niet zo zwaar. Je ziet wel vaker dit soort sieraden voorbij komen bij grote merken. Deze look-a-like is zeker zo leuk (ook voor je portemonnee!) en een aanrader voor de feestdagen.


Top: New Yorker | Jeans: Primark | Scarf: Second-hand | Shoes: A'dam | Necklace: de Blitzz *


7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.