New in | Knuckle clutch

/
7 Comments
Afgelopen weekend hebben we met de familie sinterklaas gevierd. Nu was ik niet van plan om hier een artikeltje over te schrijven, maar ik heb iets heel leuks gekregen wat ik toch wou laten zien. Ik ben gek op deze knuckle clutch! Hij is zwart met een soort donker zilveren kleur. Er zit ook een hengsel bij, wat heel handig is :)
 Je kunt wel zien dat ik een rood/oranje trui aanhad haha ;)

Dankjewel sinterklaas!


7 opmerkingen:

  1. Erg gave clutch! Zoek deze ook echt al zo lang, maar kan hem nergens vinden! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt! ze zijn ook heel duur in NL.. google anders even naar een webshop in Amerika of China! :)

      Verwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer jullie reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.