New in | Oma's tasje

/
10 Comments
Mijn oma vertelde dat ze een stom tasje ergens gratis bij had gekregen. Hij zou saai zwart zijn en vooral niet handig. Meestal als ze zoiets zegt, is hij ideaal voor mij haha. En dit is 'm dus. Inderdaad simpel en zwart, maar zeker niet saai. Ook vind ik hem juist erg handig, lekker klein, met een magneetje en een rits. Je kan hem dragen als een schoudertasje en je kan het overal mee combineren. Ik ben er erg blij mee! Is oma meteen van de rommel af en heb ik een nieuw klein tasje erbij.
Ik zou hem misschien nog kunnen pimpen, maar eigenlijk heb ik geen een tas die zo neutraal is. Kan ook erg mooi zijn. Wat vinden jullie?10 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.