Modeling | Fotoshoot resultaten

/
14 Comments
1
Vorige week zondag ben ik samen met Marion naar de bedafse duinen geweest voor een fotoshoot. We hadden echt geluk met het weer! Het zonnetje scheen en het was best lekker warm. Af en toe waaide het wel hard, wat een beetje onhandig is met mijn lange haar. Maar ach, verder hebben we niets te klagen. Laten we maar gewoon verder gaan naar de (mooie!) resultaten. Dankjewel Marion! :)2

3
4

5

6

7

8
9
10
11
12
13
14
Ik moet zeggen dat het erg lastig is om een favoriet te kiezen.. De foto's zijn zo verschillend. Toch is nummertje 8 wel een héle mooie! De rest ook natuurlijk, die omgeving is prachtig.


14 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtige foto's! Ik vind de tweede heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw de foto's zijn echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. beautiful photos & nice looks !!
  Maybe we follow each other !?
  If yes, let me know when you´re follow me & ill follow back :)

  Happy Sunday !

  www.YulieKendra.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw echt supermooie foto's ! Echt prachtig!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's, ik vind de laatste echt prachtig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah super leuk bericht Joanne! Het was heel leuk. En inderdaad zit er veel verschil in, maar dat vind ik juist leuk aan het bewerken om verschillende stijlen te proberen :) Bedankt voor het compliment :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto's! Leuke kleding heb je ook aan op alle foto's :)
  Nummer 8 en 2 vind ik erg gaaf geworden xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toffe locatie zeg! Ik vind 1, 2 en inderdaad 8 het gaafst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zitten hele mooie foto's tussen zeg! Heel leuk!

  XX Red Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.