Personal | Amsterdam fashion hotel

/
7 Comments

Meer dan een week geleden ben ik 4 dagen naar Amsterdam geweest met mijn ouders. We verbleven in een heel mooi hotel: het Westcord Fashion hotel. Alleen de naam klinkt al erg leuk. Om jullie een indruk te geven laat ik in deze post een aantal foto's zien van onze kamer, het eten en de lobby. Veel plezier met kijken :)
Overal in het hotel kom je paspoppen tegen met kleding van mode ontwerpers.Onze ruime hotelkamer met een mooi bad, inloop douche en heel veel spiegels!

Het ontbijt was heel lekker, misschien wel te lekker. De eerste dag heb ik veel te veel gegeten haha! Er was ook zoveel keus.. 


De Skyybar, helemaal op de bovenste verdieping. Hoe mooi zijn die lampen!?
De wc deuren. Sommige mensen snapten er niets van. Welke is nou voor de mannen en welke voor de vrouwen? Ik moest er vooral erg om lachen :)


7 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.