Outfit | Scarlett blouse

/
11 Comments

Vrijdag had de postbode me heel blij gemaakt met een pakketje van LOU musthaves! Binnen 2 dagen had ik de scarlett blouse van Lofty Manner al in huis. Op de webshop verkopen ze echte musthaves van dit moment. Onder andere kleding, accessoires en schoenen. Ook kun je er kleding van het merk Lofty Manner bestellen.  Bekijk snel mijn hele outfit :)


Ik heb de blouse gecombineerd met een gestreepte plissé rok. 

De blouse heeft een hele leuke print en mooie gouden knoopjes. 

De ronde spiegelende zonnebril staat hier super bij! Het is ook fijn dat de achterkant en de mouwen van de blouse zwart zijn, zo is het makkelijker te combineren.Blouse: LOU musthaves* | Skirt: Vintage | Heels: Sacha | Sunglasses: Etos
11 opmerkingen:

Super leuk dat je even langs komt! Ik waardeer de reacties enorm ♥

Don't use photos/articles without permission. Mogelijk gemaakt door Blogger.